Zapada ,viscol, ger

Poate ca dintre aceia care m-ati mai vizitat ori urmarit si pe primul meu blog despre gradina va intrebati ce imi veni oare sa mai incep sub un alt nume sa scriu cate ceva, ce pana acum nici nu a fost prea de mare interes . Insa este o incercare, pentru mine , pentru a imi usura mie cautarea si compararea cu imagini din anii anteriori , prin care sa pot avea acces mai usor la poze din trecut despre gradina, in care sa vad, daca doresc , cum arata in urma cu un an, doi sau cati s-or aduna , cum arata deci o anumita planta sau un anumit colt din gradina .

Si fac asta ca sa pot urmari intr-un fel si evolutia diverselor plante: in cati ani creste de exemplu de la stadiul de pui de-o creanga la acela de arbust sau …cine stie ce alta curiozitate va mai aparea. Si asa, pe ani, caci ce credeti, mi-am propus sa imi fac cate un blog numerotat cu fiecare an ce il voi mai apuca online .

Sa vad acum si daca ma voi putea tine de postat la timp, si nu de amanat si tras chiulul cum mai usor imi era, sa fac doar poze si planuri , decat sa si postez pe blog cate ceva.

Pana incepe insa actiunea gradina, mi-am zis sa-mi umplu totusi blogul cu ceva. Cu aspectul ianuariesc, de pilda. Posomorat sau cum o fi, ca pana la urma nici chiar iarna nu mai e la fel an de an. Si poate si asta vo dori sa pot compara. Intelegeti, da?

Pana una alta, trecem acum prin repriza a doua de ger a iernii 2015-2016 sau mai bine zis a iernii 2016 , ca in 2015 pana pe 29 decembrie nu am mai stiut ce e aceea iarna.

Acum insa, isi scoate parleala. Cu ninsoare ca ninsoare, hai, iarna, na. Dar si ger de minus grade ziua si mai mult, cu viscol de arunca zapada pana in pragul usilor. De dimineata am zis ca sunt erou daca reusesc sa ajung pana la poarta, ca atunci cand am deschis prima oara usa, a navalit in casa zapada viscolita peste fata mea de nu am stiut cum sa imping mai repede usa inapoi, sa intru in casa.

In poze pare o iarna acolo, nu mare scofala. Mda, nu mare, e drept. Sper sa fie mica, sa treaca repede.

De la o dimineata colorata, ce se anunta cu soare pe cer:

La iarna de astazi cu birrr:

Zice ca astazi aniversez 6 ani de cand am reusit sa imi fac blog pe wordpress. Nu si de cand scriu sau imi dau cu parerea despre ceva. Doar de cand am creat primul meu blog, rebotezat cand am inceput sa vreau sa il si folosesc , drept „gradinareasa”.

Publicitate

3 gânduri despre „Zapada ,viscol, ger

    • Da , acolo avem bulbi de lalele , tufanele si cateodata cateilor le place sa alerge pe langa gard daca vad pisici la vecini sau catei . Iar pentru florile noastre , era o fericire sa fie jucate sub labutele lor. In general pe langa orice gard avem potecute facute de catei. Mai putin cel de lemn din poza, pe care am incercat sa il protejam putin, asa cum ai intuit.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s